top of page

Treballem perquè hi hagi espai per al riure durant el procés de la malaltia dels més petits, i així convertir els hospitals en espais més amables i plens de vida. Juguem, llegim contes i fem companyia als infants, sempre amb l'estreta col·laboració amb el personal sanitari de l'Hospital de Mataró.

Ho volem fer perquè ens agrada ajudar i veure la gent feliç, contenta i passar-ho bé encara que les circumstàncies no siguin les més adequades. Nosaltres hem tingut gent propera a l'hospital i sabem que en els moments més difícils tenir algú al costat que et fa companyia o riure alleugereix l’estada.

En hospitals d'altres ciutats ho han fet i ha funcionat molt bé i creiem que els nens i nenes de l'hospital de Mataró mereixen que es posi en marxa aquest projecte.

Tenim moltes ganes que aquesta idea es pugui dur a terme i poder ajudar. Esperem que a vosaltres també us agradi i que us animeu a participar-hi.

Sala d'espera de pediatria

- Contes

- Dibuixos

- Titelles

- Concurs d'acudits

- Màgia

- Jocs de taula

 

 

- Cos humà (enganxar peces)

- Activitats de collage

- Cartes

- Boom

- Oca

- Parxís

- Bingo

Habitacions zona pediatria

En cas dels nens i nenes ingressats que no poden sortir de l'habitació, els voluntaris els anirem a veure i els portarem coses per jugar:

- Jocs de taula

- Dibuixos

- Conversa

bottom of page